Walking Dinner.

Walking dinner op maat.


Elke walking dinner die Traiteur Catering Royackers Kristof en zijn team van professionele medewerkers uitwerkt, is maatwerk. We stellen je passend bij het concept van je feest en het seizoen de lekkerste gerechtjes voor om staand te eten. Het liefst bouwen we een walking dinner gradueel op: originele fingerfood bij aanvang om stapsgewijs over te stappen naar verfijnde luxegerechtjes. Of wat dacht je van belevenisbuffetten waar je gasten zich à volonté kunnen bedienen?


Dé rode draad doorheen een walking dinner van traiteur Royackers Kristif, is dat gasten niet gebonden zijn aan één plek en vrij rondlopen. Al netwerkend of gezellig keuvelend met familie en vrienden, krijgen ze van onze garçons voortdurend fingerfood en kleine gerechtjes aangeboden.


Onze exclusieve walking dinners  vertrekken altijd vanuit een aantal hapjes of gerechtjes per persoon. De variatie in hapjes overtreft altijd dit aantal.

Zo krijgen je gasten bij het rondgaan van onze garçons meer dan voldoende keuze en selecteren ze naar eigen voorkeur de gerechtjes die hen aanspreken.

Traiteur Royackers Kristof en zijn team maken van alle gerechtjes kleine juweeltjes die je gasten ongetwijfeld zullen verleiden.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren