Proficiat, u gaat trouwen!Uw huwelijk of trouw is erg bijzonder. Een onvergetelijk huwelijksfeest is de kers op de taart. RK Catering is de ideale partner om dit te organiseren, tot in de puntjes. Want een huwelijksfeest organiseren vraagt om een goede voorbereiding en planning. We staan u hierin bij, alsook in de uitvoering en opvolging van uw droomhuwelijk. Zodat u en uw partner volop kunnen genieten!


Aankleding huwelijksfeest.


Onze huis styliste komt graag langs bij U om al uw wensen te overlopen om zo het perfecte droom hewelijk samen te stellen.

We kunnen zorgen voor meubelen, decoratie en bloemen, tafelversiering, tapijt, sfeervolle verlichting en al wat komt kijken bij de perfecte aankleding van een huwelijksfeest. Ook voor de locatie of feesttent kan u bij ons terecht. We zorgen voor een een magische dag, waar U nog heel lang aan kan terugdenken. terwijl wij achter de schermen de touwtjes stevig in handen houden.


Hulp bij uw huwelijk


Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, originaliteit & perfectie! We bieden  totaaloplossingen voor uw feest. Alles start met een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar uw wensen en deze vertalen naar een feestconcept dat volledig is afgestemd op uw budget.


Liever zelf een aantal dingen uitvoeren en de rest aan ons overlaten? Alles is mogelijk.