Receptie's.

Wij maken van je receptie een unieke belevenis.


Een stijlvolle receptie in aanloop naar je feest en event of een exclusieve receptie die vrijwel alle ingrediƫnten heeft van een echte walking dinner?

Volledig passend bij je feest of bedrijfsevent, werkt Catering Traiteur,Royackers Kristof een voorstel van een all-in receptie uit. De mogelijkheden voor drankenformules, fingerfood of kleine luxegerechtjes zijn eindeloos.


Eenvoudig met dat tikkeltje meer.


Een receptie hoeft niet altijd een culinaire hoogmis te zijn, maar het kan bij traiteur Royackers Kristof wel. Onze mogelijkheden starten vanaf een eenvoudige receptie met smaakvolle fingerfood zoals een perfect gegaard kippenboutje, mini hamburgertjes... ook een eventuele drankenforfait behoort uiteraard tot de mogenlijkheid.

Ook bij een basisreceptie zorgen we altijd nog voor dat kleine tikkeltje extra dat het verschil maakt.


Verwen je gasten met exclusieve hapjes.


Of dacht jij eerder aan een exclusieve receptie waarbij de originele fingerfood en  verfijnde hapjes de smaakpapillen van je gasten op en top verwennen?

Deze verfijnde hapjes kunnen naar wens variƫren van kleine proevertjes op een bordje tot complete gerechtjes waar je gasten al staand van kunnen genieten.

Wij voorzien in onze offerte steeds een aantal hapjes of gerechtjes per persoon. In variatie overstijgen we dit aantal. Zo kiest elke gast uit het aanbod in alle vrijheid de hapjes of gerechtjes die hem aanspreken