Een communie, een mijlpaal.


Een communie is een mijlpaal in het leven van uw kind. En dit wil u graag vieren met familie en vrienden, tijdens een onvergetelijk communiefeest. Traiteur Catering Royackers Kristof is de ideale partner om dit te organiseren, tot in de puntjes. Bij de organisatie van een uniek feest komt namelijk best wat kijken. De omkadering van een geweldig communiefeest is bij traiteur Royackers Kristof zeker in goede handen.


Aankleding communiefeest


We kunne zorgen voor meubelen, decoratie en bloemen, tafelversiering, tapijt, sfeervolle verlichting en al wat komt kijken bij de perfecte aankleding van een communiefeest. Ook voor de locatie of feesttent kan u bij ons terecht. Met traiteur Royackers Kristof geniet u samen met uw kind van een magische dag, terwijl wij achter de schermen de touwtjes stevig in handen houden.


Totaalconcept communiefeest


Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, originaliteit & perfectie! Traiteur Royackers Kristof biedt totaaloplossingen voor uw feest. Alles start met een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar uw wensen en deze vertalen naar een feestconcept dat volledig is afgestemd op uw budget.


Liever zelf een aantal dingen uitvoeren en de rest aan ons overlaten? Alles is mogelijk.

Kortom, traiteur Royackers Kristof verzorgd alles voor een unieke beleving van uw communiefeest


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren