Een communie, een mijlpaal.


Een communie is een mijlpaal in het leven van uw kind. En dit wil u graag vieren met familie en vrienden, tijdens een onvergetelijk communiefeest. RK Catering is de ideale partner om dit te organiseren, tot in de puntjes. Bij de organisatie van een uniek feest komt namelijk best wat kijken. De omkadering van een geweldig communiefeest is bij ons zeker in goede handen.


Aankleding communiefeest


Onze huis styliste komt graag tot bij U om jullei wensen samen te bespreken. We kunne zorgen voor meubelen, decoratie en bloemen, tafelversiering, tapijt, sfeervolle verlichting en al wat komt kijken bij de perfecte aankleding van een communiefeest. Ook voor de locatie of feesttent kan u bij ons terecht. Metons kan u samen met uw kind zorgeloos genieten van een magische dag, terwijl wij achter de schermen de touwtjes stevig in handen houden.


Totaalconcept communiefeest


Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, originaliteit & perfectie! we bieden totaaloplossingen voor uw feest. Alles start met een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar uw wensen en deze vertalen naar een feestconcept dat volledig is afgestemd op uw budget.


Liever zelf een aantal dingen uitvoeren en de rest aan ons overlaten? Alles is mogelijk.

Kortom, we verzorgen alles voor een unieke beleving van uw communiefeest